Agost 18, 2022

Els Bons Eivissa Patrimoni Mundial són una iniciativa de l'Ajuntament d'Eivissa per a celebrar el 22 aniversari de la declaració d'Eivissa Patrimoni Mundial i fomentar el turisme interessat pels valors culturals i patrimonials de la ciutat.

La regidoria de Turisme i Comerç ha previst un total de 3.000 bons per a obsequiar als residents de Balears amb 22 euros, que se sumaran als 100 euros dels bons turístics que promou el Govern balear per a incentivar els viatges interilles.

Els bons seran per als residents a Mallorca, Menorca i Formentera que visitin un mínim de dues nits la ciutat i s'allotgin en un establiment del municipi amb la reserva realitzada mitjançant una agència de viatge adherida al projecte dels bons turístics del Govern.

Els Bons Patrimoni es podran gastar en els comerços i restaurants de la ciutat d'Eivissa adherits a la campanya, entre l'1 de setembre i el 15 de novembre.

Una vegada en el seu allotjament, els visitants obtindran un codi QR amb el que podran aconseguir els bons, que es lliuraran en l'oficina d'informació turística situada a La Cúria, a Dalt Vila. Contacte: Plaça de la Catedral, s/n; Tel: +34 971 399232; correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Els establiments adherits a la campanya es podran localitzar a través del mapa inclòs en el codi QR. Cada bo s'haurà de gastar per complet en el comerç triat.