Gener 28, 2020

ajuntamentdaltvila

Amb motiu de la "Cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat" que es celebrarà el proper dissabte, dia 6 de desembre de 2019, a partir de les 17.00 h, es prohibeix:

- L’estacionament de vehicles a l’av. d’Ignasi Wallis, tram comprès entre Vara de Rey i av. de Bartomeu Roselló a partir de les 12.00 h fins finalitzar la prova.

- La circulació de vehicles per l’av. de Santa Eulària, carrer de Jaume II i pg. de Joan Carles I, des de les 15.00 h fins a les 18.30 h.

- Hi haurà retencions per diferents carrers de la Marina, Dalt Vila, av. de Bartomeu Roselló i av d’Ignasi Wallis entre les 17.00 h i les 19.00 h, i per l’itinerari de la cursa popular, que és el següent: Sortida: Andanes del Port, av. de Santa Eulària en el sentit Talamanca, passeig de Joan Carles I, c/ Jaume II, av. 8 d’Agost carril esquerra sentit rodona de Pacha, av. de Santa Eulària en sentit centre, av. de Bartomeu Rosello, av. d’Ignasi Wallis, c. de Joan Xico, portal Nou, plaça de Vila, portal de ses Taules, plaça Constituciò, c. de Josep Veredra, c. de la Mare de Déu, Andanes.

3 de desembre de 2019

L’alcalde,

Rafael Ruiz