Desembre 10, 2019

ajuntamentdaltvila

Amb motiu dels actes de la festa “Eivissa Medieval” que tendrà lloc els propers dies 09, 10,11 i 12 de maig a Dalt Vila i la Marina, es fa necessària la regulació d’aparcaments i trànsit de vehicles de la forma següent:

Dimarts, dia 7 de maig:
Es prohibeix l’estacionament als aparcaments de damunt el parc Reina Sofia (zona dels antics pavellons). Des de les 08.00 h fins al dilluns dia 14 de maig a les 14 h.
Es prohibeix l’estacionament i circulació de vehicles a:
·  Des de les 08.00 h, l’estacionament i circulació a tots els carrers de Dalt Vila, inclosos els residents.
Es prohibeix l’estacionament:
· Carrer del Comte de Rosselló.
· Aparcaments des Soto i tot el camí del Calvari.
· Aparcament al frontal del parc Reina Sofia, ambdós costats.
Aquesta prohibició regirà fins a les 14.00 h del dia 13 de maig.

Dimarts dia 7 de maig:
Es prohibeix l’estacionament de vehicles a tot Dalt Vila des de les 08.00 h del dia 7 de maig fins a les 14.00 h del dia 13 de maig
A partir de les 08.00 h, es restringirà la circulació de vehicles a Dalt Vila i a la Marina, als residents inclosos els del Poble Nou, aquests accediran a la Marina amb l’autorització corresponent o autorització d’entrada a la Marina de l’any 2017/18.
Des de les 7.00 h del dia 08 de maig fins a les 14.00 h del dia 13 de maig quedarà prohibida la circulació i estacionament a: Plaça de sa Font, carrer d’Antoni Palau, carrer de ses Verdures, carrer de Manel Sorà, carrer de Josep Verdera, carrer de sa Creu.
L’entrada per a residents i autoritzats serà pel carrer de Montgrí i el punt de control del carrer de sa Creu cruïlla amb carrer de Riambau, que estarà regulada per semàfor d’obres.

Dijous dia 09 de maig a partir de les 07.00 h:
Es prohibeix l’estacionament de vehicles:
· Al carrer de Joan Xicó, entre av. d’Espanya i Via Púnica.
· Al carrer Joan Xicó tram entre Via Púnica i Via Romana.
· Al Carrer de Joan Xicó costat dret entre els carrers de Via Romana i de Ramon Muntaner, pel pas d’autobusos
Aquesta prohibició regirà fins a les 08.00 h del dia 13 de maig.

Passis per a les persones residents i comerciants de la zona:
Els residents a Dalt Vila podran estacionar als aparcaments lliures següents: del parc Reina Sofia (zona dels antics pavellons) amb targeta específica de l’Ajuntament d’Eivissa.
Els residents al carrer Major, plaça de la Catedral, Sant Ciriac i carrer de Joan Roman podran estacionar als aparcaments lliures des Soto amb targeta específica de l’Ajuntament d’Eivissa.
Els residents a la Marina i sa Penya podran estacionar als aparcaments lliures següents: carrer de sa Creu i carrer del Bisbe Torres Mayans i a l'aparcament de darrere de sa Peixateria, amb la targeta de l’Ajuntament d’Eivissa.
Els residents amb autorització anual de zona blava també podran estacionar a la zona de s’Alamera, eixample Mercat Nou i es Pratet.

L’alcalde