Mai 24, 2018

ajuntamentdaltvila

Ban amb motiu del desmuntatge d’una grua d’obra al carrer de Ramon Muntaner

Amb motiu del desmuntatge d’una grua d’obra al carrer de Ramon Muntaner, 25-33, edifici ”Es Freus”, el carrer de Ramon Muntaner romandrà tancat a la circulació:
· El dissabte dia 19 de maig, entre les 08.00 h i les 19.00 h

Per entrar i sortir al carrer de Ramon Muntaner, s’ha d’utilitzar el següent itinerari alternatiu:
Avinguda d’Espanya, Via Romana, c/ de Lluís Salvador, c/ d'Al-Sabini, de Tagomago i c/ de Ramon Muntaner.
Sortida, c/ de Tagomago, c/ d’Al-Sabini, c/ de l’Arxiduc Lluís Salvador, c/ de Luci Oculaci, c/ de Joan Xicó.
Aquestes vies estaran regulades amb pas alternatiu.

Eivissa, 16 de maig de 2018
L'alcalde, Rafael Ruiz Gónzalez

Avís amb motiu de les reparacions urgents a la xarxa municipal de sanejament d'aigües

Amb motiu de les reparacions urgents que s'han de realitzar a la xarxa municipal de sanejament d'aigües, es comunica que el proper dimecres 2 de maig es tancarà al trànsit, des de les 8 hores i fins a l'acabament dels treballs, el carrer d'Extremadura en el tram comprès entre l'avinguda d'Isidor Macabich i el carrer del Bisbe González Abarca.

Així mateix, durant les feines de reparació es veurà afectat parcialment un carril de circulació de l'avinguda d'Isidor Macabich a l'alçada de la intersecció amb el carrer d'Extremadura.

Ban amb motiu de la instal·lació dels elements electrònics de control d’accés a la Marina i Dalt Vila

Amb motiu de la instal·lació dels elements electrònics de control d’accés a la Marina i Dalt Vila, es fa necessari canviar el sentit de circulació del carrer de Bartomeu Vicent Ramon.
Aquest carrer a partir del dia 11 d’abril canviarà l’actual sentit de circulació, quedant en sentit cruïlla del port direcció avinguda d’Ignasi Wallis.

Eivissa, 10 d’abril 2018
L'alcalde
Rafael Ruiz González

Ban amb motiu de les obres al passeig de Joan Carles I

Amb motiu de les obres millora de la xarxa de sanejament de la ciutat que es duran a terme al passeig de Joan Carles I, la circulació romandrà tancada des de les 08.00 h del dia 26 de febrer a l’alçada del carrer del ceramista Joan Daifa.

Així mateix es prohibeix l’estacionament de vehicles al costat esquerra del passeig entre el carrer Ceramista Joan Daifa i la rodona d’entrada a Marina Botafoc.
S’habilitarà la calçada del passeig de Joan Carles I amb doble direcció amb entrada des de la rodona de Marina Botafoc, exclusivament per a residents a la zona i Marina Ibiza.

Eivissa, 24 de febrer de 2018.
L'alcalde,
Rafael Ruiz Gónzalez

Ban de regulació de les operacions de càrrega i descàrrega al nucli històric

Amb motiu de la finalització les obres de Vara de Rey i el seu entorn, mitjançant aquest ban es regulen les operacions de càrrega i descàrrega per a tot el nucli històric:

La càrrega i descàrrega a la zona de s’Alamera, i especialment al passeig de Vara de Rey i la plaça des Parc, s’ha de fer als següents punts:
Carrer d’Abel Matutes Torres, amb entrada pel carrer de Pere Sala i Avicenna.
Carrer de Jaume I (en paral·lel al carrer de Joan Xicó), amb entrada pel carrer de Pere Sala, Avicenna i Jaume I.
Carrer de Vicente Cuervo, amb entrada pel carril habilitat a la façana nord del passeig de Vara de Rey.
Queda prohibida la parada i estacionament de vehicles als carrils habilitats al passeig de Vara de Rey, façana nord, i al carrer de Jaume I a peu de murada. Aquests carrils amb  paviment de diferent color només s’han d’utilitzar per circular fins als espais reservats per a les operacions de càrrega i descàrrega.
L’horari d’entrada a aquests reservats de càrrega i descàrrega és de les 07.00 h fins a les 10.30 h. Els vehicles de càrrega i descàrrega han de sortir de la zona abans de les 11.00 h.

Als barris de la Marina i Dalt Vila, la càrrega i descàrrega només està autoritzada en horari de 07.00 h a 11.00 h i de 16.00 h a 18.00 h.

A la plaça de Vila, al barri de Dalt Vila, la càrrega i descàrrega amb vehicles només està autoritzada entre les 07.00 h i les 10.00 h.

Eivissa, 7 de juliol de 2017
L'alcalde
Rafael Ruiz Gonzalez