Juliol 22, 2018

ajuntamentdaltvila

Avís amb motiu de la instal·lació de contenidors soterrats a l’avinguda d’Espanya

Amb motiu de la instal·lació dels contenidors soterrats a l’avinguda d’Espanya, el proper diumenge 17 de juny de 2018, quedarà restringida la circulació de vehicles per la mencionada avinguda només a turismes, entre les 09.00 h fins a les 13.00 h.

La circulació a l’avinguda d'Espanya des del carrer Pere Cabrero i Tur romandrà tancada des de les 09.00 h fins a les 13.00 h.

Ban amb motiu de la “Marxa del Gay Pride”

Amb motiu de la “Marxa del Gay Pride” que es durà a terme el proper dissabte dia 16 de juny de 2018, a partir de les 19.00 h per l’avinguda de Santa Eulària, es prohibeix:
La circulació per l’avinguda de Santa Eulària des Riu entre les 18.45 h i les 21.00 h.

Itinerari:

Avinguda de Santa Eulària des Riu, Andanes del Port.

Que l’accés a la Marina i Dalt Vila romandrà tancat per espai d’aproximadament 1 hora entre les 19.15 h i les 20.15 h, que en el  cas de produir-se qualsevol urgència, s’habilitarà una entrada per l’avinguda de Bartomeu de Roselló.
Es recomana als conductors que el dissabte dia 16 de juny entre les 18.00 h i les 20.30 h no utilitzin l’avinguda de Santa Eulària des Riu per entrar a la ciutat.

L’alcalde,
Rafael Ruiz

Avís de restriccions de circulació a l'avinguda d'Espanya

Av d'EspanyaAmb motiu de la instal·lació del contenidors soterrats a l’avinguda d’Espanya, demà dissabte 2 de juny, entre les 15 i les 20 hores, només es permetrà la circulació a l'esmentada avinguda de motocicletes i turismes.

La circulació a l’avinguda d'Espanya des del carrer de Perez Cabrero i Tur i des del carrer Canonge Joan Planells fins a l’avinguda d’Ignasi Wallis romandrà tancada de 15 a 20 hores.

Ban amb motiu del desmuntatge d’una grua d’obra al carrer de Ramon Muntaner

Amb motiu del desmuntatge d’una grua d’obra al carrer de Ramon Muntaner, 25-33, edifici ”Es Freus”, el carrer de Ramon Muntaner romandrà tancat a la circulació:
· El dissabte dia 19 de maig, entre les 08.00 h i les 19.00 h

Per entrar i sortir al carrer de Ramon Muntaner, s’ha d’utilitzar el següent itinerari alternatiu:
Avinguda d’Espanya, Via Romana, c/ de Lluís Salvador, c/ d'Al-Sabini, de Tagomago i c/ de Ramon Muntaner.
Sortida, c/ de Tagomago, c/ d’Al-Sabini, c/ de l’Arxiduc Lluís Salvador, c/ de Luci Oculaci, c/ de Joan Xicó.
Aquestes vies estaran regulades amb pas alternatiu.

Eivissa, 16 de maig de 2018
L'alcalde, Rafael Ruiz Gónzalez

Avís amb motiu de les reparacions urgents a la xarxa municipal de sanejament d'aigües

Amb motiu de les reparacions urgents que s'han de realitzar a la xarxa municipal de sanejament d'aigües, es comunica que el proper dimecres 2 de maig es tancarà al trànsit, des de les 8 hores i fins a l'acabament dels treballs, el carrer d'Extremadura en el tram comprès entre l'avinguda d'Isidor Macabich i el carrer del Bisbe González Abarca.

Així mateix, durant les feines de reparació es veurà afectat parcialment un carril de circulació de l'avinguda d'Isidor Macabich a l'alçada de la intersecció amb el carrer d'Extremadura.