Març 19, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Curs dones emprenedoresL’Ajuntament d’Eivissa, a través d’Eivissa Crea, en col·laboració amb el programa Extraordinarias i l’Institut de Desenvolupament Industrial (IDI), organitzen el curs Transformació i màrqueting digital en el teu negoci, dirigit a dones amb idees i negocis que tenen per objectiu fer créixer la seva empresa i formar-se en noves competències de màrqueting digital, ferramentes tecnològiques i innovació.

El curs tindrà lloc el dimarts 28 de gener, de 9.00 a 15.00 h, al Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el programa “Extraordinarias” i l’IDI, María José Romero Aceituno de Fundación Cibervoluntarios formarà a les participants en els primers passos de la transformació i màrqueting digital en el teu negoci.

En aquest curs de 6 hores adreçat a dones emprenedores es faran les següents matèries: introducció a la transformació digital; com dur a terme una transformació digital: anàlisi DAFO com a pas preliminar a establir l’estratègia de negoci; claus en l’elaboració d’una estratègia de negoci; Branding: Facebook i Instagram i creació de comptes d’empresa i anuncis; eines de mesurament de resultats; eines de gestió i treball en equip.

Les persones interessades poden adreçar-se i apuntar-se al web: https://www.extraordinarias.net; enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon: 679 333 000.