Març 19, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Primera jornada MentoringAquest matí, el Forn de Can Coves situat al Polígon de Montecristo ha acollit la primera jornada del Mentoring, una iniciativa conjunta de l'Ajuntament d'Eivissa -a través de l'Eivissa Crea- i la Pimeef que posa en contacte a emprenedors i empreses de jove creació amb un empresari experimentat que exerceix de mentor o mentora.

Al Mentoring un empresari amb més experiència, el mentor, ensenya, aconsella, guia i ajuda a un emprenedor en el seu desenvolupament personal i professional.

 

«El mentor no tan sols transfereix el coneixement del sector, sinó especialment el valor que dóna l'experiència, ajudant sobre com enfrontar problemes, resoldre dubtes, i aportant idees, actituds, valors i habilitats necessàries» ha explicat el tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Aitor Morrás, qui s'ha mostrat molt satisfet de la feina que s'està desenvolupant a l'Eivissa Crea: «Fomenta la creació d'empreses i dóna suport a emprenedors que volen començar una activitat empresarial, a més d'efectuar serveis d'assessorament».

Amb aquesta acció Eivissa Crea posa en contacte a empresaris consolidats i que estan PIMEEF amb persones que comencen a iniciar-se dins el món empresarial amb la finalitat de què els primers traspassin la seva experiència als segons. Així, en aquesta nova edició, onze empresaris -Daniel Ramón de Centres Comercials La Sirena, Israel Romero d'Awarexcellence, Catiana Fuster d'escoleta Corrillos, Consuelo Antúnez de Construcciones Cala, Alfonso Rojo de Frutas la Palentina, José Rayas de Punkitrans, Roberto San Esteban d'Ecoibz, Joan Tur de Destilería Ibiza i Joan Riera de Restaurant Ca'n Alfredo- mentoritzaran a altres onze emprenedors.

Aquest matí s'ha produït el primer contacte entre mentors i emprenedors. Per ajudar a crear vincles a través d'un ambient més informal, Eivissa Crea ha proposat que tots ells, per parelles mentor/a i emprenedor/a, cuinin uns plats que després s'han compartit entre tots. Per guiar a les parelles s'ha comptat amb dos xefs reconeguts, Marga Orell i Vicente Riera del Restaurant Ca Na Ribas.

«En altres edicions hem vist com en el primer contacte entre mentor i mentoritzat costava trencar el gel i generar una relació de confiança, per això hem ideat aquesta iniciativa d'ajuntar-los per preparar un plat i després dinar tots junts» ha explicat la gerent de Pimeef, Mari Àngels Marí.

Destacar que les accions de Mentoring no estan retribuïdes, per aquest motiu es farà un acte de reconeixement als mentors/es participants el dia 17 de desembre a les 11 hores a Can Botino.