Març 19, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Concurs elevator pitchUn total de 22 projectes s’han presentat al I Concurs Elevator Pitch, que celebrarà la seva fase final amb les set propostes escollides durant la jornada Eivissa Crea Empresa el proper 11 d’abril a la seu de la UIB.

El Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa ha rebut un total de 22 vídeos de presentació d’idees de negoci per optar als premis del I Concurs Elevator Pitch. El concurs, organitzat en col·laboració amb la Pimeef i el Consell d’Eivissa, celebrarà la seva fase final coincidint amb la tercera edició de la jornada Eivissa Crea Empresa, que se celebra el proper dijous, 11 d’abril, a la seu d’Eivissa de la UIB. Un jurat integrat per experts i del que també formaran part els ponents de la jornada escollirà d’entre els set finalistes, que disposaran de cinc minuts per presentar amb més amplitud la seva proposta, les tres millors que s’emportaran algun dels premis.

Durant la jornada els ponents aprofundiran en les estratègies per afrontar amb garanties la posada en marxa d’un projecte empresarial. L’horari previst de les presentacions dels set finalistes, entre les 11.15 i les 12 hores, on cada persona emprenedora disposarà de cinc minuts per despertar l’interès del jurat que serà l’encarregat d’avaluar el projecte i la seva presentació. El concurs té per objectiu contribuir a la millora de la capacitat de comunicació de les persones emprenedores d’Eivissa.

Els set seleccionats han superat la fase prèvia, on havien de realitzar un vídeo d’un minut de durada màxima, presentant el projecte, i pujar-lo a les plataformes Youtube, Vimeo o qualsevol altra plataforma generalista de vídeos en la millor qualitat possible i tenien de termini fins el dia 1 d’abril per fer-ho. Dels vídeos presentats, un va quedar fora del concurs perquè no era possible reproduir-lo per part del jurat.

Pel que fa a la jornada, arrancarà a les 9.30 amb l’inauguració per part de l’alcade Rafa Ruiz i la vicepresidenta segona del Consell d’Eivissa, Marta Díaz. Durant el matí està prevista la intervenció de tres ponents, Patricia Barcena, Alfonso Alcántara i Julio César Herrero que parlaran en les seves intervencions de la motivació i la comunicació en un nou projecte de negoci.

Per la tarda, a partir de les 16.15, hi haurà diversos tallers guiats per professionals sobre la innovació, la figura de l’autònom i la planificació eficaç del temps.

El lliurament de premis es farà abans de la cloenda de la Jornada Eivissa Crea Empreses, a les 18.15 h hores,.

S’han establert tres premis:

1er premi: 2.000€ + 1 mes gratuït d’accés a les infraestructures del Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa(*) + 1 mes gratuït de ‘mentoring’ + 3 consultes gratuïtes d’innovació.
2on premi: 1.500€ + 1 mes gratuït d’accés a les infraestructures del Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa(*) + 1 mes gratuït de ‘mentoring’ + 3 consultes gratuïtes d’innovació.
3er premi: 1.000€ + 1 mes gratuït d’accés a les infraestructures del Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa(*) + 1 mes gratuït de ‘mentoring’ + 3 consultes gratuïtes d’innovació.

El mes gratuït al Viver d’empreses estarà subjecte a infraestructures disponibles i tipus de projecte empresarial. Es poden consultar les bases a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa o plantejar consultes a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enllaç a:
· Programa de la jornada
· Bases del concurs