Març 19, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Elevator PitchObert el termini per a participar al I Concurs Elevator Pitch, en que les persones emprenedores han d’explicar els seus projectes empresarials, productes o serveis en un vídeo d’un minut de durada.

L’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb PIMEEF, convoca el I Concurs Elevator Pitch que consisteix en que les persones emprenedores han de presentar el seu projecte empresarial, producte o idea, en un vídeo presentació d’un minut de durada. El concurs, en el que un jurat especialitzat en empresa i emprenedoria seleccionarà els 7 finalistes als tres projectes guanyadors, disposaran de premis que van des d’una dotació econòmica fins a altres premis.
En cada una de les presentacions, la persona emprenedora haurà de despertar l’interès del jurat que serà l’encarregat d’avaluar el projecte i la seva presentació. El concurs té per objectiu contribuir a la millora de la capacitat de comunicació de les persones emprenedores d’Eivissa.

Els requisits per a participar-hi son ser persona emprenedora empadronada a l’illa d’Eivissa o joves empreses amb la seua seu social a l’illa i només presentar una única candidatura per projecte empresarial.
Es podrà participar realitzant un vídeo d’un minut de durada màxima, presentant el projecte i pujar el vídeo a les plataformes Youtube, Vimeo o qualsevol altra plataforma generalista de vídeos en la millor qualitat possible. A més s’ha d’enviar una candidatura al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en la que s’inclogui, les dades personals, dades del projecte empresarial i l’adreça URL de presentació del projecte.
El termini per a presentar candidatures és fins al dia 1 d’abril a les 14.00 hores.

Les candidatures rebudes seran avaluades i els seleccionaran els 7 projectes més 2 reserves per a realitzar la presentació dins de la jornada Eivissa Crea Empresa que tindrà lloc el dia 11 d’abril a la seu d’Eivissa de la UIB. L’horari previst serà d’11.15h a 12.00h. i cada un dels finalistes tindrà 5 minuts per a resumir l’activitat, objectius i estratègies de negoci.
El lliurament de premis es farà a la Jornada Eivissa Crea empreses a les 18.15 h hores. 

S’han establert tres premis:
1er premi: 2.000€ + 1 mes gratuït d’accés a les infraestructures del Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa(*) + 1 mes gratuït de mentoring + 3 consultes gratuïtes d’innovació.
2on premi: 1.500€ + 1 mes gratuït d’accés a les infraestructures del Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa(*) + 1 mes gratuït de mentoring + 3 consultes gratuïtes d’innovació.
3er premi: 1.000€ + 1 mes gratuït d’accés a les infraestructures del Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa(*) + 1 mes gratuït de mentoring + 3 consultes gratuïtes d’innovació. 

El mes gratuït al Viver d’empreses estarà subjecte a infraestructures disponibles i tipus de projecte empresarial.

Es poden consultar les bases a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa www.eivissa.es o plantejar consultes a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enllaç a:
· Bases del concurs

· Flyer informatiu