Març 19, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Visita Albargb a Viver EmpresesEl Viver d’empreses d’Eivissa rep la visita de l’alumnat dels cicles formatius de l’institut Algarb per a conèixer l’experiència d’altres emprenedors i participar en tallers de creació d’empreses.

L’alumnat dels cicles formatius d’Activitats Físiques i d’Integració Social de l’IES Algarb han visitat el Viver d’Empreses per tal de conèixer de primera mà l’experiència dels emprenedors i per a formar-se en diferents aspectes relacionats amb la creació de noves empreses.

Es tracta d’una activitat, emmarcada en el foment de l’esperit emprenedor al Viver d’Empreses que realitza l’Ajuntament d’Eivissa en col·laboració amb el Consell d’Eivissa.

Els alumnes, acompanyats del seu professorat, han visitat les instal·lacions, per a rebre informació dels serveis que ofereix Eivissa Crea i han participat el taller «Cóm fer el teu pla d’empresa».
Com a part de la visita, els alumnes han pogut conèixer de primera mà l’experiència emprenedora de les noves empreses incubades al Viver d’Empreses: ¿Qué Hago Hoy?, La Boombilla, Es Vip Class, Jose&Saskia-Film&Photo, Art-e-Start i Ribas&Qu., i de persones emprenedores d’empreses i tècnics d’altres entitats relacionades amb els seus estudis.
L’emprenedora Fátima Blázquez ha comentat la seva experiència com a promotora de l’empresa d’organització d’esdeveniments esportius Trideporte als estudiants del cicle formatiu de grau superior d’Activitats Físiques i Esportives a l’IES Algarb.
Els alumnes dels cicles formatius de grau superior d’Integració Social i de grau mitjà d’Atenció a la Dependència de l’IES Algarb han rebut informació sobre empreses d’inserció de la mà de Joan Carles Palerm, tècnic de la Fundació Deixalles.
Les visites al Viver d’Empreses estan adreçades a alumnes de cicles formatius dels Instituts d’educació secundària i de programes mixtos de formació i ocupació i es realitzen prèvia sol·licitud al telèfon 971 19 99 82 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..