Març 19, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Idi i viver d'empresesEl Viver d’Empreses amplia la seva oferta de serveis d’assessorament i foment de l’emprenedoria amb la incorporació d’un assessor expert en orientació empresarial i plans de negoci  fruit d’un conveni de col·laboració amb l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears per fomentar la cultura emprenedora a tota l’illa d’Eivissa.
El nou expert en orientació empresarial i plans de negoci ajudarà a les persones emprenedores a analitzar i enfocar els seus projectes i fer-los viables tècnica i econòmicament.

El conveni de col·laboració entre ambdues entitats també permetrà desplegar accions de foment de la cultura emprenedora a Eivissa dins els programes ICAPE i ferEmpresa.  

El programa ICAPE, esta adreçat a fomentar les capacitats emprenedores dels estudiants de primària, secundària i formació professional,  amb el que s’organitza un mercat anual de persones emprenedores a Eivissa.

Amb el programa ferEmpresa, adreçat a fomentar l’emprenedoria en col·laboració, s’organitza una jornada anual per posar en contacte i ajudar a identificar possibles noves línies de negoci i cooperacions tècniques i econòmiques entre persones i empreses de l’illa.

Per accedir a aquest nou servei o participar en les activitats, les persones interessades poden posar-se en contacte amb Eivissa Crea; presencialment al Viver d’Empreses, al carrer Arquebisbe Cardona Riera, número 19; telefònicament al 971 19 99 82 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.