Desembre 13, 2018

ajuntamentdaltvila

L’Espai Dona Emprenedora, organitzat per Eivissa Crea, ja és obert al públic al Mercat Nou

Espai Dona EmprenedoraEivissa Crea posa en marxa l’Espai Dona Emprenedora, ubicat al Mercat Nou, amb presència de 12 dones empresàries que donaran a conèixer els seus productes i serveis al llarg dels propers mesos.

L’Espai Dona Emprenedora, organitzat per Eivissa Crea, ja està obert al públic amb les primeres empresàries que exposen i donen a conèixer les seves empreses al públic general.

La iniciativa de cedir un espai a dones emprenedores per a que puguin mostrar i vendre els seus productes i serveis així com realitzar tallers, activitats i xerrades,  ha tingut molt bona acollida. De fet, el calendari d’ocupació de l’espai està complert durant els mesos de novembre i desembre i, en aquests moments, ja s’està tancant l’ocupació dels mesos de gener i febrer de l’any 2019.

Llegeix més...

El Viver d’empreses d’Eivissa rep la visita de l’alumnat dels cicles formatius de l’institut Algarb

Visita Albargb a Viver EmpresesEl Viver d’empreses d’Eivissa rep la visita de l’alumnat dels cicles formatius de l’institut Algarb per a conèixer l’experiència d’altres emprenedors i participar en tallers de creació d’empreses.

L’alumnat dels cicles formatius d’Activitats Físiques i d’Integració Social de l’IES Algarb han visitat el Viver d’Empreses per tal de conèixer de primera mà l’experiència dels emprenedors i per a formar-se en diferents aspectes relacionats amb la creació de noves empreses.

Es tracta d’una activitat, emmarcada en el foment de l’esperit emprenedor al Viver d’Empreses que realitza l’Ajuntament d’Eivissa en col·laboració amb el Consell d’Eivissa.

Llegeix més...

L’IDI i l’Ajuntament d’Eivissa signen un conveni per ampliar el servei d’assessorament a emprenedors al Viver d’Empreses

Idi i viver d'empresesEl Viver d’Empreses amplia la seva oferta de serveis d’assessorament i foment de l’emprenedoria amb la incorporació d’un assessor expert en orientació empresarial i plans de negoci  fruit d’un conveni de col·laboració amb l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears per fomentar la cultura emprenedora a tota l’illa d’Eivissa.
El nou expert en orientació empresarial i plans de negoci ajudarà a les persones emprenedores a analitzar i enfocar els seus projectes i fer-los viables tècnica i econòmicament.

El conveni de col·laboració entre ambdues entitats també permetrà desplegar accions de foment de la cultura emprenedora a Eivissa dins els programes ICAPE i ferEmpresa.  

Llegeix més...

Dos noves empreses s'instal·len al Viver d'Empreses d'Eivissa

Viver EmpresesEl Viver d’Empreses d’Eivissa incorpora dos noves empreses a les seves instal·lacions. Es tracta de "¿Qué hago hoy?", un guia cultural d’Eivissa impresa de caràcter mensual i "La Boombilla", una consultoria de comunicació i màrqueting.
En aquests moments, es compta amb 7 empreses incubades al Viver i dos emprenedors més que estan acabant el pla d’empreses i que ja han sol·licitat un mòdul al Viver d’Empreses.

Les empreses que ja hi ha instal·lades al Viver són:

Llegeix més...

La promotora de ‘Escapadas Ibiza’, del Viver d’Empreses participa en la 10 Trobada de FADEMUR

Escapadas IbizaLorena González, promotora de ‘Escapadas Ibiza’, empresa allotjada en el Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa, ha participat en la 10 Trobada de FADEMUR (Federació d’Associacions de Dones Rurals). La trobada ha tingut lloc en Madrid els dies 20 i 21 de febrer i on, sota el lema de ‘Igualtat, dones i progrés’, dones emprenedores de tota Espanya han compartit les seves experiències innovadores.

Escapadas Ibiza és un portal a internet que ofereix diferents plans d’oci i activitats per a fer a les Pitiüses durant tot l’any. L’empresa va entrar al Viver a l’abril de 2016 començant la seva trajectòria professional.