Novembre 29, 2020

ajuntamentdaltvila

Viu la Posidònia

Del 29 d’agost al 6 de desembre de 2020 | Consulteu el programa adjunt
Activitats de conscienciació mediambientals, gastronòmiques, educatives i culturals per difondre la importància de les praderies de Posidònia oceànica, declarades Patrimoni de la Humanitat en 1999

Totes les activitats es desenvolupen amb les necessàries mesures de seguretat.

En aquesta quarta edició es mantenen les excursions en caiac i les immersions i s’ofereixen novetats com visites paddle surf. Entre les novetats s'inclou també un nou programa educatiu, impulsat per la Regidoria de Medi Ambient, amb tres seminaris en línia, en col·laboració amb entitats locals i professionals del sector, on els ponents podran compartir les seves experiències i coneixements amb participants de totes les edats a través de la plataforma districte07800.

Una altra novetat és el concurs ‘Viu la Posidònia’ a través de les xarxes socials de turisme d'Eivissa amb el qual es vol difondre el valor de la planta mil·lenària. Les persones que participin en les diferents modalitats del concurs guanyaran premis com a excursions en caiac, paddle surf o immersions i també samarretes o màscares amb el logo de la campanya, a més de menjars i sopars en els restaurants que participen en la promoció, juntament amb nits d'hotel i joies Posidònia. Per aconseguir aquests premis, els participants han de respondre preguntes sobre la importància de la Posidònia i el seu cicle de vida o publicar en les seves xarxes socials fotografies amb l’etiqueta de la campanya.

Quant a la part gastronòmica del programa, hi ha una àmplia representació dels restaurants de la ciutat, amb establiments de gastronomia tradicional que obren tot l'any i també representants de la cuina més innovadora.

Enllaç a:
· Web de Turisme: https://turismo.eivissa.es

· Programa "Viu la Posidònia" en pdf