Setembre 18, 2018

ajuntamentdaltvila

Plàstic 0

Dissabte 22 de setembre, d'11 a 13 hores | Platja de Talamanca
Organitza: Servei d'Educació Ambiental del GEN-GOB Eivisssa · Taller gratuït. No és necessari reservar plaça · Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La contaminació marina per plàstics és cada vegada més alarmant. Els estudis pronostiquen que, a aquest ritme, en 30 anys hi haura més plàstics que peix a la mar. Dins d'aquest context, el Grup d'Estudis de la Naturalesa (GEN-GOB Eivissa) ha signat un acord amb Observadors del Mar, I'associació que coordina la plataforma web de ciència ciutadana, per desenvolupar el projecte "Plastic 0".
El projecte, liderat des del Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC), treballa en un diagnòstic sobre la problemàtica dels plàstics a les platges del Mediterrani i promou I'intercanvi de coneixement sobre el mitjà marí entre científics i ciutadans.
En aquest context, GEN-GOB proposa I'activitat: "Plastic 0" a la platja de Talamanca:
Dirigit a famílies i a infants: participaran en un mostreig científic i podran recollir, separar, classificar i analitzar les seues própies mostres. Els resultats s'enviaran a la plataforma d'Observadors del Mar www.observadorsdelmar.cat.