Febrer 18, 2020

ajuntamentdaltvila

Dalt Vila 2020

Gener, febrer i març de 2020 | INSCRIPCIONS: C.I. Madina Yabisa, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i T. 971 392 390
Organitza el C.I. Madina Yabisa

Itineraris dissenyats per donar a conèixer al públic en general, els diferents aspectes de la ciutat històrica, Patrimoni Mundial, organitzats per temàtiques que ens revelen els valors culturals i patrimonials de Dalt Vila i el seu entorn

PROGRAMACIÓ D’ITINERARIS PATRIMONIALS DALT VILA

GENER
Dissabte 18 i diumenge 26
Temàtica: LA CIUTAT A L’ANTIGUITAT. Un recorregut per les restes arqueològiques conservades a Dalt Vila que ens permeten conèixer l’origen i l’extensió de la ciutat a l’antiguitat.

FEBRER
Diumenge 9 i dissabte 22
Temàtica: ELS CARRERS DE DALT VILA. Es tracta d’una introducció a l’evolució urbana de Dalt Vila que ens permetrà descobrir els carrers i els racons més recòndits de la ciutat vella i que encara conserven l’herència del passat.

MARÇ
Diumenge 8 i dissabte 21
Temàtica: ELS BALUARDS DE LA MURALLA RENAIXENTISTA I LA SEVA RESTAURACIÓ. L’objectiu de la visita és donar a conèixer les últimes intervencions realitzades a les muralles, dirigides a la conservació i restauració dels seus baluards. Les restauracions s’han complementat amb una nova proposta museogràfica que ens permet conèixer la funció estratègica dels baluards per a la defensa de la ciutat a l’època renaixentista.

Enllaç a:
· Díptic Itineraris Patrimonials 2020