Gener 17, 2018

ajuntamentdaltvila

Des del divendres 1 de desembre de 2017 fins al 21 de gener de 2018 | Podeu descarregar el programa complet des de l'enllaç adjunt

Festes Nadal 2017La inauguració de les festes de Nadal a la ciutat d’Eivissa tindrà lloc el proper dia 1 de desembre a les 18.30 hores a la plaça d’Antoni Albert i Nieto amb la il·luminació de l’arbre de Nadal, que fa 16 metres d’alçada, i com cada any a aquest acte, es comptarà amb l’actuació del Cor infantil de l’Escola de Música del Patronat Municipal.

Mercadets de Nadal que estaran instal·lats a la plaça del Parc, amb unes casetes de fusta típiques d’altres mercadets internacionals, que quedaran totalment integrades a l’entorn de l’espai peatonal on s’instal·laran 10 parades. Al carrer peatonal de Pere de Portugal, s’instal·larà un segon mercadet de Nadal.

Amb la intenció de fer arribar l’ambient nadalenc a tota la ciutat, s’han previst activitats i música al carrer a diferents barris.  Hi haurà grups d’Eivissa que faran que la ciutat tingui molt d’ambient. Grups com Rels, Quin Delibat o The Frigolos, Ivan Domènec i Joan Barbé, entre d’altres. Que es podran trobar diferents dies a distints emplaçaments de la ciutat.

El programa d‘actes de Nadal inclou activitats culturals, esportives, infantils i musicals.

Enllaç a:
· Programació completa de Nadal 2017