Gener 19, 2019

Descarrega el programa de Nadal en PDF

Nadal 2018

Estimades i estimats,
El Nadal ja és aquí, i des de l’Ajuntament d’Eivissa volem que el passeu el millor possible, amb familiars i amics, i que gaudiu de dies plens d’activitats i ambient nadalenc als carrers de la ciutat.
Hem preparat un programa de festes de Nadal que enguany s’ha inspirat en l’obra “El Trencanous”, el ballet de Txaikovski que explica un conte nadalenc. Per això, volem que a cada espai de la ciutat es visqui el Nadal.
Hem programat actuacions musicals al carrer, un cor que envoltarà la ciutat de música i el tradicional mercadet de Nadal al passeig de Vara de Rey, on volem que gaudiu tots i totes d’aquest espai per a vianants de la ciutat i que ho faceu envoltats d’un ambient nadalenc, entranyable i familiar.
El Nadal és tradició i és per això que, un any més, no us podeu perdre la tradicional xacota pagesa, que enguany compleix el 30 aniversari. Una festa molt especial on retrem homenatge a totes les persones que fan possible mantenir vives les tradicions més arrelades d’Eivissa.
En l’àmbit cultural, al programa trobareu musicals per a gaudir en família, nadales, tallers, contacontes, cinema infantil i fins i tot una pista de gel. Us convidam també a participar en les proves esportives i activitats saludables, com rutes de senderisme o en bicicleta, durant el Nadal a Eivissa. Algunes són proves de nivell i altres, activitats per a gaudir en família i amb amics.
També us volem proposar que en aquestes dates, dediqueu especial atenció al comerç local de la ciutat i que, en la mesura que pugueu, prepareu els regals de Nadal en aquestes botigues. El petit comerç fa ciutat i dona vida als barris, per això és tan necessari. Per tancar el programa esperarem, amb molta il·lusió, l’arribada del Reis d’Orient a la plaça des Martell al port d’Eivissa. Per a nosaltres, el millor regal que ens poden fer és viure aquests nadals amb salut i alegria.
Que passeu bones festes!, Molts anys i bons!
Rafa Ruiz
Alcalde d’Eivissa

  • Del divendres 30 de novembre al diumenge 20 de gener de 2019 | C. des Cubells, 25-27 i d’Albarca, 8-12 (Can Misses)