Agost 15, 2020

ajuntamentdaltvila

El Club de Lectura Feminista per videoconferència

Totes aquelles persones, inscrites amb anterioritat al Club de Lectura Feminista o que s’hagin llegit el llibre, que encara no sàpiguen com participar en la reunió per videoconferència, es poden posar en contacte amb la regidoria d'Igualtat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 

El Club de Lectura Feminista es realitzarà per videoconferència. Des de la regidoria d'Igualtat s'ha organitzat, mitjançant una aplicació, la possibilitat que les persones que hi participen, no es quedin sense poder gaudir de l'activitat. Mitjançant una aplicació, la dinamitzadora del club, Núria Prieto, moderarà aquesta reunió per videoconferència en la que es parlarà del llibre escollit per a cada mes. Les sessions se celebraran l'últim dijous de cada mes, a les 19.30 h.

Llibres:
Abril -
Una cambra pròpia', de Virginia Woolf. Enllaç al llibre: http://biblio3.url.edu.gt/Libros/wilde/habitacion.pdf
Maig - Pendent
Juny - 'La voz dormida', de Dulce Chacón.
Setembre - 'Neoliberalismo sexual', d'Ana de Miguel.
Octubre - 'A Virginia le gustaba Vita', de Pilar Bellver.
Novembre – s'escollirà un llibre prèviament entre totes les persones participants.
Desembre - 'Tranquilas. Historias para ir solas por la noche', de diverses autores, editat per Maria Folguera i Carmen Garcia de la Cueva.

Recordam que aquesta iniciativa és finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.