Febrer 22, 2020

Club de Lectura Feminista

Darrer dijous de cada mes, a les 19.30 h | Casal d'Igualtat (avinguda de la Pau s/n, cantonada amb carrer de Sant Cristòfol)
Inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o cridant al 971 397 600, extensió 24261. La inscripció és gratuïta i està oberta a tothom · Dinamitzadora del Club: Núria Prieto

El Club de Lectura Feminista arrenca aquest mes de febrer i té com a objectiu generar un espai per reflexionar, discutir i estudiar alguns dels títols més importants de l'actual producció literària escrita per dones, literatura feminista, assaig o novel·la i, alhora, recordar també a les pioneres d'aquest moviment.

El Club de Lectura Feminista tendrà el funcionament usual dels clubs de lectura, en el que es proposa la lectura d'un llibre per a un comentari i debat posterior. Així, les reunions se celebraran el darrer dijous de cada mes a les 19.30 hores al Casal d'Igualtat -avinguda de la Pau s/n, cantonada amb carrer de Sant Cristòfol-. En el cas que la data s'hagi de modificar, s'avisarà amb l'antelació suficient.

Els llibres que seran llegits al Club de Lectura Feminista són els següents:
Febrer - 'Tothom hauria de ser feminista' / 'Estimada Ijeawele',
de Chimamanda Ngozi Adichie.
Març - 'La filla estrangera', de Najat El Hachmi.
Abril - 'Les vides privades de Pippa Lee', de Rebecca Miller.
Maig - 'Una cambra pròpia', de Virginia Woolf.
Juny - 'La voz dormida', de Dulce Chacón.
Setembre - 'Neoliberalismo sexual', d'Ana de Miguel.
Octubre - 'A Virginia le gustaba Vita', de Pilar Bellver.
Novembre – s'escollirà un llibre prèviament entre totes les persones participants.
Desembre - 'Tranquilas. Historias para ir solas por la noche', de diverses autores, editat per Maria Folguera i Carmen Garcia de la Cueva.

La participació és gratuïta. Totes les persones interessades poden inscriure's escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o cridant al 971 397 600, extensió 24261.

Aquesta iniciativa de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa és possible gràcies al finançament de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear i l'Institut Balear de la Dona, i del Ministerio de Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad, a través del Pacto de Estado Contra la Violencia de Género.

Enllaç a:
· Programació del Club de Lectura Feminista en pdf