Febrer 16, 2019

ajuntamentdaltvila

Cuina tradicional i innovadora amb porc negre

Dimecres 27 i dijous 28 de febrer | Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Curs gratuït dirigit a cuiners professionals, estudiants de cuina acreditats del Grau Mitjà de FP Cuina i Gastronomia i públic general

CURS DE CUINA: data: dimecres 27/02/2019 - Horari: 16:00 -20:00
Es temps de Carnestoltes i es recuperaran plats tradicionals elaborats amb porc com l'olla podrida o els farcellets de col farcits, juntament amb la innovació de la mà de David Reartes.
Professors:
Cuina Tradicional: Cuineres tradicionals de Sant Rafel, Maria José Amengual, Bloc Dit i Fet
Cuina Innovació: David Reartes. Re-art
Lloc: Es Graner de Can Coves. Polígon Cor de Jesús. Carrer es Fusters, 6. Sant Rafel
Enllaç a: Ubicació

VISITA A UNA EXPLOTACIÓ RAMADERA: data: dijous 28/02/2019 - Horari: 16:00-18:00
Es concretaran els detalls de la visita el dia anterior durant el curs de cuina.