26 Mar, 2017

ajuntamentdaltvila

Des del 20 de gener al 17 de març del 2017 | Restaurants: La Brisa, Ca n’Alfredo, El Hotel Pacha, Districte Hipérbole, América, Mesón El Gallego, La Dispensa, Sa Nansa, s’Atmeteller, Peter Pan, Marina Botafoch, El Cigarral i Ancient People · Tota la informació a: http://patrimonigastronomic.com/

Patrimoni GastronòmicSisena edició de les jornades de Patrimoni Gastronòmic, on podran degustar-se menús temàtics  per assaborir la gastronomia de països i ciutats Patrimoni de la Humanitat, uns menús que estan elaborats especialment per aquestes jornades.
Els menús són de França , Itàlia, Índia, Eivissa, Toledo, Galícia, Sicília, Mallorca i Roma.

Els menús temàtics costaran 18 euros (beguda no inclosa) i estaran composts d’un entrant, plat principal i postres. La campanya està realitzada en col·laboració amb la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera.

L’objectiu és donar a conèixer la gastronomia d’Eivissa i els restaurants que estan oberts durant el mes d’hivern a la ciutat. En aquesta edició hi participen La Brisa, Ca n’Alfredo, El Hotel Pacha, Districte Hipérbole, América, Mesón El Gallego, La Dispensa, Sa Nansa, s’Atmeteller, Peter Pan, Marina Botafoch, El Cigarral i Ancient People.

En aquesta edició també s’han organitzat dues jornades gastronòmiques dirigides a professionals i amants de la gastronomia que tendran lloc el dimecres i dijous 22 i 23 de febrer i dimecres 15 de març. Es tracta d’un curs de cuina de carnestoltes i un curs de cuina de quaresma. La gastronomia d’un poble també és Patrimoni de la Humanitat i enguany es vol recuperar la cuina vinculada a dos moments especials. Dos tallers i cuines oposades però igualment saboroses.