abril 26, 2018

ajuntamentdaltvila

Taller de Parentalitat positiva

5 sessions: dilluns 9, 16, 23, 30 d'abril i 7 de maig de 17 a 19 hores a la casa de colònies Can Tomeu | Informació i inscripcions: Regidoria d'Educació, telèfon 971 397 557 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

"Mètode que fomenta les capacitats i habilitats dels propis pares i mares com a estratègia per educar, conviure i afrontar els problemes de manera positiva"
Acció destinada a analitzar el funcionament emocional intern dels progenitors des de la perspectiva de la intel·ligència emocional. Els i les participants a través de la participació en diferents dinàmiques d'identificar les seues competències emocionals d'autoconeixement i autoregulació. Mirar-se a si mateixos. Potenciar les competències pròpies per desenvolupar una parentalitat positiva.

Enguany ha estat la primera vegada que s'ha oferit el taller de parentalitat positiva i ha tingut molt bona acollida per part de les famílies. En primera instància es van oferir dos tallers però després el nombre de sol·licitants es van haver d'ampliar a dos programes més (màxim 20 famílies per taller).
Una de les peticions de les famílies participants va ser ampliar el nombre d'hores del taller que estava compost per 2 sessions de 1,30h cadascuna, ja que se'ls quedava molt curt. Per aquest motiu realitzarem un Programa complet que consistirà en 5 sessions i tindrà lloc els propers dilluns 9, 16, 23, 30 d'abril i 7 de maig de 17 a 19 hores a la casa de colònies Can Tomeu situada al carrer d'es Jondal, 47.