Setembre 27, 2020

ajuntamentdaltvila

Terra Natal

Horari: de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h, de dimarts a divendres i de 10h a 14h dissabtes i diumenges · Dilluns tancat | Museu d'Art Contemporani d'Eivissa

Aquesta mostra té l’objectiu de mostrar els fons artístics que amb caràcter anual se sumen a les col·leccions del museu i també s’integren obres d’anys passats que, com a amfitrions, donen la benvinguda a les noves obres. Igual que es va fer a l’edició anterior -MACE Focus II- aquesta exposició incorpora una selecció de materials arqueològics apareguts en l’excavació que, als efectes d’ampliar el museu, es desenvolupà entre 2007 i 2011 al solar previst per a l’edificació.

Aquesta exposició inclou peces d’artistes com Erwin Bechtold, Marcel Floris, Gilbert Herreyns, Hans Hinterreiter, Don Kunkel, Pavel Makov, Rainer Pfnür, Juan Uslé i Felix Waske. Entre les restes arqueològiques que es mostren es poden trobar peces de ceràmica -incloses algunes àmfores- que pertanyen des de l’època fenícia -segle VI a.c.- fins a la medieval islàmica -s.XII-.