Febrer 21, 2020

ajuntamentdaltvila

Rutes cicloturístiques i de senderisme 2019-2020

Les rutes cicloturístiques i de senderisme es celebraran entre els mesos de novembre de 2019 i maig de 2020 | Podeu consultar la calendarització des del pdf adjunt
Aquestes rutes -un total de set a cada modalitat- estan pensades perquè les pugui realitzar qualsevol persona amb un mínim nivell de condició física, a partir dels dotze anys. Les rutes ludicoesportives, a més, estan guiades amb suport de monitors. El ritme de les activitats serà tranquil perquè tots puguin gaudir del paisatge i faci exercici en companyia d’amics i familiars.

Les inscripcions es poden fer fins a les 20 hores del divendres anterior a les piscines de Can Misses i a Es Viver (a la tarda, només a Es Viver) o al mateix dia al lloc de sortida. La quota és de 3 euros la inscripció anticipada i 5 euros el mateix dia de la sortida. Les places limitades a 100 participants, excepte el dia de l’excursió a Formentera, que es limitarà a 50.

Les rutes cicloturistes s’iniciaran diumenge 1 de desembre amb una excursió de 27 kilòmetres de nivell fàcil per Ses Salines. Posteriorment s’efectuaran altres sortides a Es Codolar, Santa Gertrudis i Sant Rafel, amb una volta a Formentera programada el diumenge 9 de febrer i una volta a Formentera en 3 etapes pels dies 2 i 3 de maig de 2020.

Les rutes de senderisme s’iniciaran el diumenge 24 de novembre amb una caminada entre Es Viver i Roca Llisa de 13’5 kilòmetres. Posteriorment s’inclouran altres rutes fins Es Cavallet, Sa Carroca, o a les cales de llevant i de ponent de l’illa. Les rutes de senderisme també finalitzaran el cap de setmana del 2 i 3 de maig amb una volta a Formentera.

Enllaç a:
· Rutes Cicloturístiques i de Senderisme 2019-2020