Juliol 20, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i el regidor de Joventut i Festes, Agustín Perea, han presentat el programa de Festes de la Terra 2016 que enguany combinarà  concerts, proves esportives, festes tradicionals i activitats per a tota la família.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz ha destacat que aquestes son les «festes més esperades pels residents al municipi i per això hem  dissenyat un programa ampli amb actes culturals, concerts, festes tradicionals, activitats infantils i proves esportives en el que hi volem que hi participi tothom».

Per altra banda, el regidor de Joventut i Festes, Agustín Perea, ha afirmat que durant dos setmanes el municipi d'Eivissa es podrà gaudir de moltes activitats i esdeveniments en els que espera tothom es senti identificat.

Les Festes de la Terra  s'inauguren el proper dia 29 de juliol a les 21:30 hores amb l'acte institucional i el concert del Cor Ciutat d'Eivissa al Claustre de l'Ajuntament d'Eivissa. Un dels actes mes importants es celebrarà el proper dia 5 d'agost es el del lliurament de les Medalles d'Or de la Ciutat d'Eivissa, que es dura a terme a les 21:00 hores al baluard de Sant Pere a Dalt Vila, i que enguany s'entregaran a l'esportista Paco Vazquez i a l'entitat social Creu Roja. Posteriorment, a partir de les 22:30, començarà el concert, popular i gratuït, de Duncan Dhu, grup que compta amb una llarga i reconeguda trajectòria, al parc Reina Sofia.

Pel que fa als actes culturals propis d'Eivissa, s'ha recuperat la desfilada de carros  i la celebració de la IX edició de la Trobada d'artesans i oficis d'Eivissa que es celebrarà al passeig de s'Alamera el diumenge dia 31 de juliol des de les 18 a les 22 hores. Per altra banda, el diumenge dia 7 d'agost es celebrarà la Nit de l'Associació Vuit d'Agost a partir de les 20:30 hores al parc Reina Sofia, en la que es preveuen cercavila, els dimonis dels Mals Esperits i Esperitrons i les actuacions musicals de Nits de Formentera i Quin Delibat.

El dilluns dia 8 d'agost, la tradicional Berenada Popular as Puig des Molins oferirà  tallers i activitats infantils i concurs de fanalets i trencada d'olles.

La resta de programa relatiu als esdeveniments musicals  inclouen concerts de la Simfònica Ciutat d'Eivissa el dia 30 de juliol a les 22:00 hores al parc de Cas Serres, així com el concert de Los Canallas del Guateke, grup integrat per Joan Barbé, Iván Domènech, Jano Blanco i Fernando Hormigo, el mateix dia però a les 22:30 hores al parc Reina Sofia.

Dimecres 3 d'agost a les 21:30 hores es celebrarà la final del  Concurs de Musica Vila Jove amb l'actuació dels grups finalistes i Tals of Gloom.

El dissabte 6 d'agost a les 22.30 hores al parc Reina Sofia, Ressonadors Simfònic. Els clàssics de la nostra música popular ara interpretats per l'Orquestra Simfònica dirigida per Frank Cogollos amb arranjaments de Joan Barbé i el grup Ressonadors.

El diumenge 7 d'agost en el marc de la Nit de l' Associació Vuit d'Agost, tindrem el concert de Quin Delibat i l ' actuació musical de Nits de Formentera.

I el dimecres 15 d'agost es tanquen les actuacions musicals amb l'esdeveniment Música als Castells que es celebrarà al Baluard de Sant Pere.

Durant les Festes de la Terra també s'ha tingut una especial atenció als mes petits de la casa, per això s'han programat festes i espectacles que començaran el proper dia 1 d'agost amb el musical “Princesas, dragones y orelletes”, dirigit per Joaquín Garli i realitzat especificament per a les Festes de la Terra, una història de fantasia ambientada en Eivissa amb cançons infantils tradicionals que es farà al parc Reina Sofia. Els dies 2 i 3 d'agost a la plaça d'Antoni Albert i Nieto a partir de les 18:30 hores tindrem tallers d'expressió artística , jocs , esports, i castells inflables a més de màgia en família i diferents espectacles d'animació. El dijous 4 d'agost es celebrarà per primera vegada un Holi Festival amb tallers infantils. Es tracta d'una festa molt divertida que consisteix en una pluja de colors.

Per altra banda, com a novetat, també s'ha previst in espectacle d'acrobàcia aèria i foc, The acrobatic love, que es celebrarà el dimarts dia 2 d'agost a les 21:30 hores al parc Reina Sofia.

El dia 15 d'agost conclouen les Festes amb un gran castell de focs artificials al barri de ses Figueretes en el marc de les festes de barri que es celebraran entre el 10 i el 15 d'agost.

Tall de veu de l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz

Tall de veu del regidor de Festes, Agustín Perea

Programa de festes en PDF

Eivissa, 21 de juliol de 2016