Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Us informem que un total de 16.275 alumnes del municipi d'Eivissa han participat en els tallers, cursos i activitats organitzats per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Eivissa.

L'oferta educativa inclou cursos d'esports, de patrimoni, de medi ambient tallers i visites a la Biblioteca i a l'Arxiu Històric així com tallers d'educació vial, de normalització i del Pla Municipal de Drogues (PMD) amb programes específics fins l'adolescència. També es desenvolupen tallers d'habilitats socials i de coneixement del nostre patrimoni d'una manera divertida i educativa per tal d'engrescar als mes joves i motivar el seu coneixement i respecte cap al patrimoni.

En total, l'Ajuntament d'Eivissa ofereix mes de 70 cursos inclosos dins de la oferta educativa municipal.

L'objectiu es planificar tots els cursos que ofereix l'Ajuntament d'Eivissa en un únic document dirigit als centres escolars per tal de millorar al seva planificació. Per altra banda, els cursos s'elaboren amb criteris tècnics de qualitat i el que es promou es que totes les regidories de l'Ajuntament ofereixin i promoguin cursos.

La regidora d'Educació, Mariví Mengual, ha destacat “l'èxit de participació en tots els cursos i  ha afirmat que l'alta la participació dels centres escolars permet establir una relació directe amb la comunitat educativa”

Del total de 16.275 alumnes que hi han participat, 10.332 corresponen a  alumnes d'infantil i primària de totes les escoles del municipi, i d'aquestos 2364 provenen d'escoles d'altres municipis de l'illa. La participació per centre de secundària i batxillerat es de 5.943 alumnes.

Tall de veu de la regidora d'Educació, Mariví Mengual

Eivissa, 19 de juliol de 2016