Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa protagonitza un vídeo promocional elaborat pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat en el que, al llarg dels mes de dos minuts que té de durada, es visiten els bens declarats Patrimoni de la Humanitat i es promocionen altres indrets interessants i emblemàtics per al visitant.

El vídeo mostra l'arribada a Eivissa des de la mar, un recorregut per Dalt Vila i les seves murades, una visita al Museu d'Art Contemporani, imatges del jaciment de sa Caleta i conta també amb imatges submarines en les que es veuen praderies de posidònia. La Necròpolis i el Museu de Puig des Molins, el Museu Puget i carrers i racons de Dalt Vila completen el vídeo promocional en el que també es promou la gastronomia i la moda d'Eivissa com a recursos turístics.

La productora Readmore Films i el seu equip especialitzat en Comunicació Corporativa Audiovisual, ha estat l'encarregada de realitzar una versió diferenciada del video Ciudades que amamos/Cities we love per cada una de les quinze ciutats Patrimoni de la Humanitat que conformem el GCPH. Precissament la pel·lícula Ciudades que amamos va ser guardonada a Berlín amb el Segon premi en la categoria de “Ciudades” del ITB Cinema/Golden Gate Awards de Berlín, un dels mes prestigiosos premis del circuit mundial de pel·lícules de turisme.