Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Us informem que aquest matí ha començat a fer feina la nova maquinària de neteja de platges del municipi d'Eivissa. Es tracta d'un tractor, una garbelladora i una furgoneta que la companyia Valoriza Servicios Mediambientales ha traslladat a la ciutat un mes abans de la data prevista per tal de fer front a la feina prevista durant la temporada alta.

La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Montse Garcia, ha destacat que la nova maquinària, de majors dimensions i més capacitat de garbellat, netejarà millor totes les platges del municipi, una feina que es fa cada dia per tal que estiguin en bon estat des de primeres hores del matí.

La neteja de les platges al municipi d'Eivissa es fa de matinada, concretament entre les 4 i les 8 del matí, per tal de que les platges presentin un bon estat des de primeres hores. La nova contrata ha permès ampliar un torn de feina més, d'aquesta manera i per primera vegada, es compta amb un servei especific de neteja de platges al matí i un altra al torn de tarda, que es centren en el buidat de papereres i en mantenir l'entorn de la platja net.

A la presentació també hi ha assistit el gerent de Valoriza, Mario Córcoles.

Tall de veu de la regidora de Medi Ambient, Montse García