Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Montse García, ha presentat aquest matí el nou servei de desinsectació i desratització de la ciutat per als propers quatre anys. Es tracta del servei de l'empresa Lokimica que ja porta 15 dies treballant al municipi i que en aquestos moments está executant un pla de xoc a la ciutat. Durant les darrers setmanes, l'empresa ha estat treballant als barris de la Marina, sa Penya i Dalt Vila i el centre de la ciutat. També s'ha actuat al barri de ses Figueretes i ara es traslladaran a la resta de barris del municipi.

Dos operaris aixecaran durant les properes setmanes les més de 6.000 arquetes de clavegueram i d'enllumenat públic per tal de aplicar els tractaments de desinsectació i desratització en tot el municipi. S'han previst quatre plans de xoc anuals en tota la ciutat a mes de les intervencions especifiques que es fan a totes les escoles del municipi que es duen a terme aprofitant el tancament de les escoles en vacances i de l'atenció a les incidències que es registrin a traves del servei Linea Verda.

La empresa Lokimica ha esta la guanyadora del concurs públic realitzat als darrers mesos. La regidora de Medi Ambient, Montse García, ha destacat que el fet de licitar el servei de desinsectació i desratització permetrà als serveis tècnics municipals millorar la gestió i poder calendaritzar actuacions a tota la ciutat, fent un manteniment correcte del municipi. Ames permetrà actuar amb major rapidesa i els tractaments seran mes efectius degut al seu manteniment durant els propers quatre anys.

L'empresa també preveu fer actuacions de desinsectació puntuals als solars buits de la ciutat.

Tall de veu de la regidora de Medi Ambient, Montse Garcia