Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La Policia Local i el servei de neteja desmantellen un nou assentament detectat al barri de Ca n’Escandell. S’han trobat quatre persones a la zona, que han recollit i marxat voluntàriament.

Us informam que aquest matí s’ha portat a terme una nova operació de neteja i desmantellament d’un assentament al barri de Ca n’Escandell. L’operació ha estat organitzada per la Policia Local i han participat el policia de barri, una patrulla i dos operaris del servei de neteja.

L’operatiu ha informat i identificat a quatre persones que pernoctaven amb tendes de campanya a la zona, dos dones i un home de nacionalitat romanesa i un quart home de nacionalitat espanyola. Han recollit les seves pertenences de forma voluntària i han marxat i la resta dels residus han set recollits pels operaris de neteja que han omplert dos camions sencers.

La zona a la que es trobaven aquestes persones i la gran quantitat de residus correspon als terrenys de Ca n’Escandell on està prevista una gran zona verda de titularitat municipal. Degut a la gran quantitat de vegetació que hi ha es considera que és una zona amb alt risc d’incendi per la qual cosa una vegada detectat l’assentament es va considerar prioritari el seu desmantellament.