Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa treu a licitació el projecte de remodelació del carrer Antoni Costa Ramon, situat entre la plaça del Sol i el Baluard de Sant Joan, a Dalt Vila.
Les obres s'emmarquen en el projecte de millores als carrers dels barris de Dalt Vila, la Marina i sa Penya que l'Ajuntament d'Eivissa ha previst i pressupostat per als propers mesos. Entre les obres previstes, en destaquen importants actuacions als carrers Soledat, Hospital, carreró de Santa Llúcia i carreró practicant Palau.
Pel que fa a les obres de remodelació del carrer Antoni Costa Palau, la superfície total de l'àmbit de l'actuació de 552,60 m2 i el pressupost de licitació es de 243.294 euros amb IVA inclòs.

El regidor de Patrimoni, Pep Tur, destaca que aquesta obra suposa el primer pas per a iniciar tot un seguit d'actuacions a Dalt Vila que tenen l'objectiu de continuar millorant el Patrimoni Històric.

Actualment a la ronda Antoni Costa Ramon s'observen nombrosos desperfectes i les distintes obres efectuades als darrers anys han provocat que a determinats punts del terra, originalment elaborat amb pedres de còdol, s'hagin substituït aquestes pedres per altres materials com formigó.  El carrer també mostra un desnivell i les actuacions  van encaminades a resoldre aquest problema que dificulta la circulació de les persones.

El carrer Antoni Costa Ramon, de 123 metres de llargària, es preveu renovar el paviment mantenint la mateixa tipologia de còdols, la instal·lació de noves canalitzacions per al sanejament, realitzant la separació de pluvials i fecals, i la instal·lació de nous embornals al llarg del carrer per tal de recollir correctament l'aigua de la pluja  amés del canvi de l'enllumenat public.