Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nous vehicles de netejaAvui s'han incorporat sis nous vehicles elèctrics a la flota de neteja i recollida de residus del municipi d'Eivissa, incrementant la dotació a disposició del servei dos mesos abans del termini previst.

Els vehicles realitzaran serveis de recollida i neteja de papereres i estan  orientats també per a efectuar funcions d'acció ràpida i solució d'incidències a la ciutat.
Els vehicles son elèctrics, del model Piaggio Porter Elèctric, son silenciosos i  tenen una autonomia de de 110 km que garanteixen eficàcia en el entorn urbà de la ciutat d'Eivissa.

 

La regidora de Medi Ambient, Montse Garcia, ha afirmat que “la posada en marxa dels nous vehicles millorarà la rapidesa  a l'hora de resoldre incidències  al casc urbà”. Per la seva banda, el gerent de Valoriza Servicios Medioambientales, Mario Córcoles, ha destacat que la incorporació dels vehicles elèctrics es un compromís de l'empresa en la millora del servei amb l'objectiu de minimitzar les emissions”.

Per altra banda, s'estan duent a terme una campanya de neteja especifica, amb l'utilització de productes desgreixadors i aigua calenta per tal de netejar en profunditat, a les voreres del centre de la ciutat. Aquest servei ha començat  a la zona de Vara de Rey i l'avinguda Bartomeu Rosselló  així com als carrers adjacent. Segons les previsions dels tècnics, es continuarà amb la neteja intensiva de voreres  a la resta de barris així com en la neteja especifica als voltants de contenidors i papereres. Per altra banda, aquest matí s'ha fet una neteja especifica al barri de sa Penya que ha culminat amb la recollida de mes de 400 quilos de residus.