Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa vol manifestar la seva màxima satisfacció per la decisió presa avui al Consell de Govern d’iniciar el procediment per a la declaració d’emergència de les obres de substitució de l’emissari de Talamanca.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha informat personalment als portaveus de l’oposició i l’associació de vesins una vegada ha tingut coneixement de la confirmació d’aquesta noticia. ‘És una notícia molt esperada per la ciutat, probablement la més important per al nostre municipi a dia d’avui i crec que toca agrair la feina de molta gent, de totes les administracions i totes les persones que han fet possible arribar al dia d’avui. Esperam que les obres comencin el més aviat possible i així s'acabi aquest malson a la badia de Talamanca’, ha declarat avui l’alcalde.

 

Amb motiu d’aquesta decisió, l’Ajuntament d’Eivissa convocarà per al proper dilluns a les 16.30 hores la Comissió Especial de Talamanca, a la que està prevista l’assistència de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i del conseller de Medi Ambient Vicenç Vidal. L’objectiu d’aquesta reunió és explicar en detall a tots els grups municipals i l’associació de vesins les característiques del projecte i com es preveu el desenvolupament del mateix.