Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Chinese FriendlyLa regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Gloria Corral, ha participat en les reunions celebrades en el marc de les Jornades de la IV Conferència Chinese Friendly Cities la passada setmana a Toledo.
Les jornades han consistit en ponències i reunions amb el sector turístic xinès, un important mercat en fase de creixement, que esta començant a viatjar per Europa passant breus estàncies a diferents indrets de la geografia espanyola.
L'objectiu de la regidora de Turisme, Gloria Corral, es incloure Eivissa en les ciutats a visitar ja que es tracta d'un tipus de turista que viatja tot l'any, interessat en la cultura, el patrimoni i la gastronomia.
Per aquest motiu, la regidora ha mantingut reunions amb responsables del sector entre els quals en destaca la trobada mantinguda amb George Cao, director general de Dragon Trail, el major turoperador de turisme xines.

L'increment de connexions aèries entre Xina i Barcelona i Madrid durant tot l'any i també el recent interès del turista xines en viatges de creuer han motivat un creixent interès en la formació del sector turístic d'Eivissa per tal de complir els requisits d'atenció al turista xinès.
A Eivissa, treballadors de diversos establiments hotelers ja han rebut formació per atindre correctament als viatgers i es preveu continuar, passada la temporada, amb noves formacions al sector.
 
Per altra banda, degut a l'interès per tal d'incloure Eivissa en lres rutes de turisme xinès i la formació del sector per tal d'adequar els seus serveis  als costums del turista xinès a alguns hotels d'Eivissa, la regidora ha rebut l'acreditació de ciutat Chinese Friendly de mans de Kurt Grotsch, president del Chinese Friendly.