Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L'editorial CM ediciones musicales s.l. editarà per primera vegada la cantata infantil “Pell de Poll” composada per Miguel San Miguel i escrita per Xesús Ballesteros, la qual es podrà descarregar de forma digital a partir de el dissabte 11 de juny.

A través de la història cantada que es relata a aquesta cantata, els boixos i boixes aprenen a interpretar la música mitjançant aquesta ferramenta pedagògica que els autors han volgut posar a l'abast al món de la docència. Els més petits poden aprendre música i teatre de forma divertida, cantant i interpretant teatralment.

Per facilitar aquesta labor, a més de les partitures (dels coristes i del piano), els professors es podran descarregar els àudios per tal d'utilitzar-los com a suport per a l'aprenentatge de les distintes cançons que apareixen durant la cantata.

 

Pell de poll, és una cantata pensada per cor de nens i nenes d'entre 7 i 11 anys d'edat. La durada de l'obra completa es d'uns 30 minuts i la representació teatral la poden fer fàcilment nens i nenes dirigits per algun especialista. Els personatges principals són sis: el narrador/a, la princesa, el rei, la minyona, el príncep i el vagabund.

S'editarà en versió catalana i castellana, ja que l'editorial CM ediciones musicales s.l. distribueix i treballa a nivell nacional i internacional (Europa, Japó, Estats Units, etc.), i estarà a l'abast de tothom a partir de demà a la web www.cm-ediciones.com.

Els autors volen convidar als docents a veure el resultat de la cantata el proper diumenge 19 de juny a les 13h al Claustre de l'Ajuntament, on el Cor Infantil del Patronat Municipal de Música d'Eivissa la interpretarà, dins el marc de les audicions de final de curs que l'Escola de Música del Patronat organitza.