Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Us informem que 9 agents de la Policia Local d'Eivissa i del Cos Nacional de Policia han realitzat, durant la passada setmana, controls preventius conjunts en el marc de les campanyes de col·laboració entre els dos cossos de seguretat. La campanya ha estat centrada en la circulació de ciclomotors i motocicletes en la que, des del passat 30 de maig fins el dia 3 de juny, s'han verificat 79 vehicles i s'han identificat 36 persones.

Finalment Policia Local ha interposat 27 denuncies per infraccions diverses com circular sense l'assegurança obligatòria, no disposar de la Inspecció Tècnica de Vehicles actualitzada o no utilitzar el casc obligatori entre d'altres.

 

També s'han immobilitzat 3 vehicles per manca d'acreditació i s'han obert dos diligències per un delicte contra la seguretat vial per conduir el vehicle sense permís.
Durant l'operatiu s'han aixecat 7 actes per tinència d'estupefaents i s'han recuperat 5 vehicles que  havien estat robats i que han estat traslladats al diposit municipal per tal de localitzar als seus propietaris.

 

Els controls preventius en campanyes especifiques de prevenció en  col·laboració entre Policia Local d'Eivissa i Policia Nacional continuaran durant tot l'estiu.