Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

ConvenisL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha signat aquest matí convenis de col·laboració amb diferents entitats socials del municipi per valor de 84.500 euros.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora de Participació Ciutadana i Igualtat, Carmen Boned  i Antonio Sánchez, responsable de la Plataforma han signat el conveni mitjançant el qual l'associació fa front al pagament del lloguer del local amb una despesa de 24.500 euros.
La Plataforma Sociosanitària de les Pitiüses és una entitat que té per objecte ser un espai comú i punt de col·laboració amb 17 associacions. Amés és un punt de referència i informació al ciutadà sobre aquestes associacions.

D'altra banda, també s'ha signat un conveni de col·laboració amb Joan Marí Torres, director de Caritas, mitjançant el qual l'Ajuntament concedeix 60.000 euros a l'entitat per a dur terme programes d'inclusió social per a persones en situació de risc o situació d'exclusió social. Amb aquestos tallers formatius s'ofereix també un espai on treballar amb l'objectiu d'aconseguir la inserció dels usuaris en el mercat laboral regular.