Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campanya contra el TabacAmb motiu del Dia Mundial sense tabac, el dimarts dia 31 de maig, l'Ajuntament d'Eivissa a través del Pa Municipal sobre drogues i en col·laboració amb l'Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), l'Asociación Ibiza y Formentera contra el cáncer (IFCC) i l'Asociación Pitiusa de Ayuda a Afectados del Cáncer (APAAC) realitzaran una campanya de conscienciació sobre la problemàtica del consum de tabac.
Amb aquest motiu i sota el lema "Una peça de fruita per un cigar", les dues entitats i l'Ajuntament d'Eivissa instal·laran una taula informativa on els ciutadans podran demanar informació sobre el tabac, els tractaments de deshabituació i també es realitzaran espirometries.
La taula informativa s'instal·larà al passeig de s'Alamera i tindrà un horari de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20:00 hores.

És la primera vegada que les entitats i l'Ajuntament d'Eivissa comparteixen un mateix espai per poder donar als ciutadans una atenció més global i àmplia de tots els serveis i recursos d'ajuda sobre la problemàtica contra el tabac.

Enllaç a:
· Flyer en pdf