Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Manteniment bancsLa regidora d'Urbanisme i Vies de l'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat la reparació i manteniment de 112 bancs ubicats als parcs i places públiques del municipi. En concret s'està treballant als bans de fusta i ferro que es troben al Mercat Vell i barri de la Marina, al parc de la Pau i al parc Immaculada Vieira, Bulevard Abel Matutes i plaça d'Antoni Albert i Nieto al barri de sa Colomina.
La tinent d'alcalde d'Urbanisme i Vies, Elena López, ha afirmat que es tracta d'una acció de manteniment de la ciutat, com altres iniciades en col·laboració amb altres regidories de l'Ajuntament d'Eivissa, i que te  un  doble objectiu, per una banda posar al dia diferents zones de la ciutat i per altra, poder donar accés a la feina a col·lectius d'integració laboral. 

Les feines s'estan executant a càrrec de tres treballadors contractats a través del Centro Especial de Empleo, empresa que facilita la possibilitat d'integració laboral a persones amb discapacitat associada a malalties mentals. En aquest cas  la col·laboració s'ha fet amb ASPANADIF. 
Les feines estan dirigides per un cap de brigada i supervisades pel departament de obres de l'Ajuntament d'Eivissa.
Es preveu que les obres de reparació dels bancs, que conten amb un pressupost de 19.614 euros, estiguin enllestides en el termini de dos mesos.

Enllaç a:
· Tall de veu de la tinent d'alcalde d'Urbanisme i Vies, Elena López