Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple JuvenilAlumnes dels instituts de 3er i 4t d'ESO dels instituts de Sa Blancadona, Santa María i Nostra Senyora de la Consolació han participat avui en el Ple de Participació Juvenil celebrat a la sala de Plens de l'Ajuntament d'Eivissa.
Durant aquests mesos, els joves han treballat l'unitat didàctica, Com són els joves?, que tracta  sobre la visió que els joves del municipi tenen sobre la seva identitat com a col·lectiu adolescent. 

Aquesta activitat ha estat coordinada pel departament d'Educació de l'Ajuntament d'Eivissa i te l'objectiu que els joves siguin capaços de definir que els agrada fer, quins són els seus interessos, quines les seves aficions i hàbit, com es veuen a ells mateixos.
La participació en el Ple de Participació Juvenil és una de les activitats que també se treballa dins l'aula amb una planificació de les intervencions i participacions. El que es pretén es proporcionar a l'alumnat una situació similar a la que té lloc en el ple de l'Ajuntament i poder exposar les seves opinions personals al principal òrgan representatiu del municipi. Així, cada centre tria als seus representants que assistiran al ple.
Ara, l'Ajuntament d'Eivissa utilitzarà tota aquesta informació per elaborar el diagnòstic del Pla Municipal de d'Infància i l'Adolescència.