Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Assentament ses FeixesAl llarg del matí del dimecres 18 de maig, s'ha iniciat la neteja i desmantellament d'un assentament a la zona de ses Feixes des Prat de Vila, ubicada al final del carrer de Pere Francès, en el que hi residien cinc persones. A la zona hi ha actuat un dispositiu de Policia Local, tècnics dels Serveis Socials i de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa i treballadors de Cespa.

Durant tot el matí la neteja s'ha concentrat en la retirada de restes d'aparells elèctrics. Sembla ser que algun d'ells es dedicava a treure determinats elements valoritzables dels aparells com cables, ferros i coure, que posteriorment dedicaven a la venta. Les restes dels aparells elèctrics que ja no servien quedaven dipositats a l'interior d'un safareig que hi ha a la zona. Pendent de quantificar la quantitat total, Cespa ha retirat dos camions de restes elèctriques que han estat traslladades al centre reciclatge de Cana Negreta.
Les feines continuaran durant tot el dia i segons les previsions de l'empresa de neteja, s'espera treure fins a tres camions més de residus de la zona que estava completament plena de fems i brutícia.
Tècnics dels Serveis Socials de l'Ajuntament d'Eivissa s'han traslladat fins a l'assentament per tal d'informar als ocupants i oferir-lis els serveis que disposa l'Ajuntament  cosa que ja havien fet en ocasions anteriors però una vegada mes els han rebutjat.