Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaUs informem que la Comissió de Control del Pla especial de Protecció i Reforma Interior de sa Penya, la marina i Eixample, composta per tots els grups polítics que integren el ple de l'Ajuntament d'Eivissa, ha aprovat avui per majoria deixar llest el document de l'estudi de detall de la UA27 que marca les línies bàsiques de la recuperació d'aquest edifici del barri de sa Penya.

En concret la Comissió ha determinat que l'espai que ocupa una construcció ubicada al final del carrer Alt es mantindrà i s'integrarà en el projecte del futur edifici de sa Penya. Aquest és l'únic punt que quedava per definir i que ha culminat amb l'elecció del criteri més proteccionista de l'estudi de detall.
Ara continuarà la tramitació per tal d'avançar en la redacció del projecte de rehabilitació de l'edifici de propietat municipal ubicat entre els carrers Alt i Retir de sa Penya.
Respecte al projecte de Vara de Rey, ja aprovat per la ponència tècnica i la comissió de control amb anterioritat, s'han aprovat les modificacions relatives al canvi del tipus d'IVA, la eliminació de les infraestructures ja executades a la façana nord i una petita ampliació de l'àmbit de peatonització als carrers Jaume I i Comte de Rosselló.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Patrimoni, Pep Tur