Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La MarinaLes restriccions de trànsit per afavorir als residents de la zona començaran el proper 15 de maig. L’Ajuntament d’Eivissa i l’Autoritat Portuària de Balears (APB) han arribat a un acord per tal d’unificar els horaris i criteris d’accés de vehicles al barri de la Marina i la zona portuària més propera al nucli històric. D’aquesta manera, per primera vegada, els horaris de càrrega i descàrrega seran els mateixos a tota la zona, havent-se acordat a més que s’avançaran una hora al matí respecte d’altres anys.

Els horaris acordats són: Al matí de 7 a 11 hores i a la tarda de 16 a 18 hores. A la Marina els canvis es produiran a partir del dia 15 de maig. La Policia Local s’encarregarà de revisar que es compleix aquest horari i, per a això, durant els propers dies es canviaran els senyals informatius que hi ha als carrers. Al port, el canvi d’horari ja s’aplicarà des del dia 9 de maig. L’APB millorarà la tanca d’accés i reforçarà la presència dels policies portuaris a la zona per garantir una estada ordenada dels vehicles en aquestos horaris. D’altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa ha decidit avançar la data i horari de la tanca de control d’accés a la Marina.

Com sabeu, cada any es col·loca un control d’accés al barri per tal que a partir d’una determinada hora només puguin accedir els residents amb vehicle autoritzat (a l’igual que a Dalt Vila). Enguany, la tanca baixarà a mitjans de maig, concretament el dia 15, i no a meitat de juny com havia passat anys enrere. A més, l’horari restringit exclusiu per a vesins serà de 18 a 02.00 hores, en lloc de ser des de les 19 hores. Aquestes mesures, que ja tenen el vistiplau dels representants dels vesins de la Marina, s’afegeixen a les noves restriccions que ja s’han aplicat enguany a Dalt Vila amb l’objectiu de frenar la saturació de vehicles que pateixen els barris històrics i que dificulten molt la vida al veïnat. L’any que ve, amb la peatonalització de s’Alamera, es donarà una altra passa endavant en aquest sentit. Finalment, senyalar que durant els propers dies s’acabaran de fer els fonaments del futur edifici des Martell i s’acondicionarà la zona per part de l’APB per tal de fer un embelliment temporal per passar la temporada i reprendre el projecte el proper mes d’octubre.