Juliol 16, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa MedievalAquesta tarda s'inaugura Eivissa Medieval, festa commemorativa de la declaració d'Eivissa com a Patrimoni de la Humanitat. 
L'acte d'inauguració començarà a les 18:30 hores a la plaça de la Constitució (Mercat Vell) amb una cercavila, el pregó i la presentació de tots els grups d'animació al carrer. Les autoritats  partiran a les 18.00 hores des de la plaça del Parc per poder fer prèviament una salutació a tots els artesans eivissencs. A les 19.30 hores es celebrarà el primer torneig medieval amb justes a cavall.

Per altra banda, amés dels grups d'animació al carrer per totes les zones i de l'exposició de documents medievals de l'Arxiu Històric d'Eivissa (AHE) al Claustre de l'Ajuntament, el Museu d'Art Contemporani, el museu Puget i els Baluards de Sant Pere i Sant Jaume estan oberts al public amb l'horari de visites de 10 a 14 i de 17 a 20 hores divendres i de 10 a 14 hores el dissabte i diumenge. També romandrà obert el Centre d'Interpretació Madina Yabisah  amb el seu horari habitual de visites.
Aquest divendres dia 6 de maig s'han organitzat els següents actes culturals:
- 12.30 hores. Teatre de titelles per a infants. “La sangre del dragón” càrrec de la companyia d'ImproIbiza al Claustre de l'Ajuntament d'Eivissa.
- 18.30 i 20.00 hores. Teatre. “La verdadera y singular historia del dragón y la princesa” de José Luís Alonso de Santos. Grup Experimental de Teatre l'Escola d'Arts i Oficis. Claustre.
- 20.00 hores. Concert de música renaixentista de vent-metall. Grup 2000 Ensemble. Església Sant Domingo.
- 22.00 hores. Concert de cant i música medieval “Convivium: un festí medieval. Delícies musicals i del paladar. Es una representació de com es feien els festins medievals a càrrec dels alumnes de Formació Professional Bàsica de cuina i gastronomia de l'IES Sa Serra. Al Claustre de l'Ajuntament d'Eivissa.
A la zona de la plaça de la Catedral per demà divendres dia 6 de maig es preveuen a les 19:00 hores balls folklòrics d'Eivissa a càrrec de la Colla de Vila i a les 20:00 hores el concert d'orgue amb música del Renaixement a càrrec d'Angelo Comotto a la Catedral d'Eivissa.