Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Taller radioEls alumnes de 3er de la ESO de l'Institut de Sa Blanca Dona participen aquest matí en un taller de ràdio al Centre de Creació Jove d'Eivissa. Es tracta d'una activitat emmarcada dins de les unitats didàctiques educatives del C-19 de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa.
Les unitats didàctiques serveixen d'una banda, per donar a conèixer el centre entre els joves de la ciutat i d'altra, és una opció atractiva per transmetre els continguts curriculars d'una manera més amena i diferent.

Els alumnes de l'Institut de Sa Blanca Dona han participat en el "Taller de Ràdio: Solidàries a través de les ones" durant el qual desenvolupen habilitats bàsiques per expressar idees i opinions sobre el món actual de forma crítica i al mateix temps aprofundeixen en l'ús de les fonts d'informació per adquirir nous coneixements.
Durant el taller,impartit per la periodista Imma Saranova, els alumnes analitzen també a través dels mitjans de comunicació les transformacions i desequilibris al món actual i coneixen les polítiques de cooperació i solidaritat.
L'alumnat redacta, locuta i presenta la informació en una escaleta bàsica de ràdio.

Les unitats didàctiques que s'ofereixen des del C-19 estan dirigides a l'alumnat de 3er i 4rt de l'ESO i contemplen tallers de ràdio pel desenvolupament: solidaris de les ones, taller de ciències, monòlegs sobre la generació del 27 i tallers de cuina i química.
Es tracta d'engrescar els més joves a través de l'experiència que els dóna viure els continguts educatius d'una manera més amena i atractiva.