Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marc Pons, han signat aquesta tarda un conveni de col·laboració que permetrà a l’ajuntament gestionar sis pisos a Mallorca propietat de l’Ibavi per destinar-los a casos d’emergència social. Aquestos pisos, com ha explicat l’alcalde, permetran donar resposta a situacions urgents sempre que no hagi una vivenda disponible a Eivissa i que la família afectada estigui disposada a marxar a l’illa de Mallorca.

Per a l’Ajuntament d’Eivissa aquest conveni, signat per un any i renovable per un altre, tindrà un cost aproximat de 18.000 euros en concepte de despeses de manteniment i subministraments de les vivendes, i és una eina més que es posa a disposició dels serveis socials municipals per tal que puguin comptar amb aquest recurs en la seva feina diària amb famílies i persones desfavorides del municipi.

Ruiz ha lamentat que, fins al moment, hagi set impossible trobar habitatges buits a Eivissa ciutat, fet del que també és conscient el conseller, que ha manifestat la intenció del Govern de treballar per pal·liar la difícil situació de l’accés a l’habitatge.

Quant al conveni, aquest preveu que les famílies beneficiàries tindran un complet seguiment per part dels serveis socials a l’objecte de treballar per a la seva integració i la correcta convivència, així com per vigilar que es dóna als habitatges la destinació que pertoca.

Aprofitant la signatura d’aquest conveni l’alcalde i el conseller han pogut repassar altres temes d’interès comú com ara la tramitació del Pla General d’Ordenació Urbana o la necessitat d’obrir quan abans l’estació d’autobusos del Cetis.