Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió PoliciaRepresentants de l’Ajuntament d’Eivissa i la Direcció Insular de l’Administració General de l’Estat han mantingut aquest matí una reunió de feina per avançar en els preparatius de la intervenció a sa Penya que es farà properament per donar compliment a la sentència judicial que autoritza el desallotjament de les vivendes de la UA 27 propietat de l’ajuntament.

La reunió, celebrada a les dependències de la Casa del Mar, ha estat presidida pel director insular, Roger Sales, i l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i ha comptat també amb la presència del comissari de la Policia Nacional, el comandant de la Guàrdia Civil, la regidora de Seguretat Ciutadana i el cap de la Policia Local.

A la reunió ha quedat clar que la prioritat en l’actuació és garantir la seguretat de les persones i l’objectiu principal de la mateixa aconseguir que el desallotjament es produeixi de forma pacífica i amb els menors incidents possibles.

Per part de l’Ajuntament d’Eivissa s’ha exposat a la reunió la feina prèvia que s’està realitzant amb totes les persones afectades per tal que puguin sortir abans del dia 26 de forma voluntària i s’ha demanat recolzament per poder donar compliment a la sentència de la forma prevista. Com sabeu, la intervenció s’ha de fer en dos dies i en horari de 9 a 18 hores. També s’ha informat que a mida que vagin sortint els ocupants, l’ajuntament anirà deixant inhabitables les vivendes i tapiant-les per evitar noves ocupacions.

Per part del director insular i els responsables de les forces de seguretat de l’Estat s’ha mostrat la màxima disposició per garantir que l’operació es realitzi de la millor manera possible, per la qual cosa es preveu el desplaçament a Eivissa d’una sèrie d’agents de la Policia Nacional de reforç per als dies de la intervenció, així com una col·laboració contínua per garantir la normalitat al barri tant en dates prèvies com amb posterioritat a l’operació.