Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pàrking Mercat NouEl divendres dia 8 d'abril quedarà obert l'aparcament del Mercat Nou d'Eivissa després de l'acabament de les obres de reparació del sostre.
Les  obres han consistit en la reparació de la part danyada del sostre després d'haver detectat importants deficiències durant el mes de gener, provinents de filtracions d'aigua, que varen motivar el seu tancament per tal de garantir la seguretat dels usuaris.
Durant les obres de reparació s'han detectat altres deficiències com  obstruccions en canonades i desaigües sense enreixat, que han quedat solventades durant les obres de reparació.

La regidora de Comerç i Mercats, Glòria Corral, s'ha reunit avui amb l'Associació de venedors del Mercat Nou als quals se'ls ha informat de les obres que s'han duit a terme i de la data de l'obertura. Per altra banda, els serveis tècnics de l'Ajuntament d'Eivissa realitzaran revisions periòdiques sobre la neteja i manteniment d'aquesta instal·lació.

Una vegada es va tenir constància de les deficiències, les regidories d'Urbanisme i de Comerç han treballat conjuntament per iniciar els expedients de manera immediata  i executar les obres necessàries per tal d'accelerar el més possible l'obertura de l'aparcament del Mercat Nou.

El pressupost total de l'obra, executada per l'empresa Islasfalto, ha estat de de 60.000 euros.