Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Polica LocalDurant els darrers dies la Policia Local ha tingut coneixement d’alguns intents d’entrades forçoses a habitatges desocupats del municipi per part de persones amb actituds un tant violentes. Concretament, ahir a la tarda es va intervenir a una vivenda de Can Cantó que va ser venuda fa uns dies, de tal manera que el seu nou propietari encara no hi vivia. Una persona va intentar entrar-hi amb força, rompent el pany del pis. Quan va arribar la Policia, aquesta persona ja havia marxat, donada la presència dels veïns, que varen alertar les forces de seguretat. Al matí, la policia de barri també va detectar una ocupació a un pis de Dalt Vila, que va quedar resolta durant el dia sense més inconvenients, però també s’han detectat possibles ocupacions al carrer Fosc de sa Penya que estan sent revisades en aquestos moments.
Al barri des Pratet i altres zones del municipi també s’han observat moviments sospitosos durant els darrers dies.

Donada aquesta situació, la Policia Local demana la màxima col·laboració ciutadana possible per tal de poder frenar de forma immediata qualsevol comportament incívic d’aquest tipus i, així, evitar problemes posteriors.

Qualsevol persona que observi una possible ocupació irregular al seu edifici o barri pot contactar directament amb el 092 o el 900 777092 si truca des d’un telèfon mòbil, inclús a l’112, per donar part i que, així, els agents puguin fer les comprovacions oportunes i posar remei si la vivenda està sent oberta i ocupada de forma irregular.