Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Expo YeraUs informem que aquest divendres dia 8 d'abril a les 19:00 hores s'inaugura al MACE l'exposició Yera. L'acte contarà amb la presència del regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Eivissa, Pep Tur, la directora del MACE, Elena Ruiz, Lucia Ybarra y Rosina Gómez-Baeza, curadores de l'exposició i Natalia Yera, directora de la col·lecció.

La col·lecció Yera, iniciada per Mariano Yera el 1999 i dirigida per la seva filla Natàlia, està centrada en la pintura espanyola contemporània de la segona meitat del segle XX. Recorre una mica més de mig segle de la història pictòrica espanyola a través d'unes cent cinquanta obres de seixanta artistes.

Aquesta col·lecció és una feliç trobada entre el món de l'empresa i l'art, una necessària col·laboració que assegura la supervivència de la creació i contribueix a fomentar el coneixement i gaudir de nous llenguatges artístics.

Per a l'exposició del MACE s'ha realitzat una selecció d'unes onze obres de la col·lecció Yera que conviuran amb la col·lecció permanent del Museu, establint una conversa entre artistes, moviments i col·leccions. La col·lecció del MACE és marcadament internacional, mentre que la col·lecció de Yera és d'art espanyol. Aquesta circumstància provoca d'entrada la possibilitat d'un complement, perquè tant un àmbit com l'altre poden estar en sintonia de corrents i estils, si bé cadascun amb diferents actors i poètiques.

Enllaç a:
· Web del MACE