Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

MilloresL'Ajuntament d'Eivissa ha portat a terme durant els darrers dies feines de millora a les tres platges del municipi de cara al començament de la temporada turística. Tant a Talamanca com a ses Figueretes i Platja d’en Bossa s’han realitzat tasques de neteja, poda i obres de reparació i manteniment.
 
Les feines han consistit en la retirada d'herbes i plàstics, la neteja de l'arena, la retirada d'elements indicatius a les platges que es trobaven en mal estat per a la seva posterior substitució i petites obres de manteniment molt necessàries per deixar a punt les zones turístiques del municipi.
Aquestes feines d'adequació han estat impulsades per les regidories de Medi Ambient i Vies Públiques.

A la platja de Talamanca s'ha fet una intervenció a tots els elements de fusta, papereres i tòtems informatius que es trobaven en mal estat. Del total de les 17 papereres que disposa la platja, s'han instal·lat 8 de noves i la resta s'han restaurat. Els tòtems informatius, s'han retirat i en breu s'instal·laran uns de nous. També s'han realitzat obres de millora al carrer empedrat de Pompeu Fabra, que comunica la platja de Talamanca amb la zona de ses Figueres. A més, s'ha reconstruït un tros de paret que havia estat danyat després de les darreres tempestes.

A la Platja den Bossa s'han revisat els elements i s'ha pintat la barana del passeig. A la de ses Figueretes s'ha instal·lat una nova barana al moll de la platja.

MilloresD'altra banda, la Regidoria de Patrimoni ha canviat 25 plaques informatives de la museïtzació de Dalt Vila i s'han rehabilitat 20 atrils, a més d’instal·lar-se 5 de nous. Com sabeu, es tracta d’atrils que expliquen, en diferents idiomes, l’espai concret que s’està visitant i el seu origen històric.

Aquesta actuació era una prioritat del departament a la vista del mal estat en que es trobaven els elements senyalitzadors de la zona patrimoni i s'emmarca dins de les millores i reparacions que s'estan executant a la zona històrica als barris de la Marina i Dalt Vila.  En aquesta ocasió s'ha aprofitat per millorar la qualitat del gravat de les plaques per tal de fer-les més resistents al pas del temps i a possibles actes vandàlics. El pressupost d'aquesta actuació ha superat els 20.000 euros.